• s001

    COVID információ:

    Vendégházunk szeretettel várja Önt!

    Biztonsága érdekében szobáját érkezés előtt ózon generátorral fertőtlenítjük.

    További kérdéseivel keressen minket telefonon, vagy üzenetben!

  • s002
  • s003

 

 

Ózon generátoros fertőtlenítést minden érkező vendég előtt!

A kőszegi Pont Vendégház abban az épületben található, amely még látta harcolni 1532-ben Jurisics Miklóst és vitéz katonáit a török sereg ellen. Ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik Kőszeg történelmi belvárosára, műemléki épületeire, templomaira, a Hősök tornyára, s közvetlenül vele szemben található a Jurisics vár bejárata. 

 

Híven az épület történelmi múltjához és környezetéhez, a szobákat antik bútorokkal, de a mai igényeknek megfelelően rendeztük be. 

 

Az évek során a vendégház szobáinak száma gyarapodott.  A múlt évben került kialakításra egy korszerű, akadálymentesített szoba is. 

Vendégeink teljes kényelmét és pihenését szolgálják a kókuszlatex matracokkal felszerelt bioágyak is. A vendégházban két lakosztályt és öt vendégszobát alakítottunk ki. Minden szobához zuhanyzó és WC tartozik, a lakosztályban hálószoba, fürdőszoba, dolgozószoba is található. Természetesen internet elérhetőséget is biztosítunk vendégeink számára. 

A vendégház teljes területén tilos a dohányzás.

Parkolási lehetőséget igény esetén a szomszédos parkolóban tudunk biztosítani, kerékpár- és sportfelszerelés-tároló a házon belül található.