Elérhetőségek

Pont Kézműves Galéria és Vendégház

Cím: 9730 Kőszeg, Táblaház u. 1.
Telefon: +3694/563-224
Mobil: + 3630/47-46-486
E-mail: pontbolt@gmail.com


Bemutatkozás


A kőszegi Pont Kézműves Galéria és Vendégház abban az épületben található, amely még látta harcolni 1532-ben Jurisics Miklóst és vitéz katonáit a török sereg ellen. 

Ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik Kőszeg történelmi belvárosára, műemléki épületeire, templomaira, a Hősök tornyára, s közvetlenül vele szemben található a Jurisics vár bejárata. 

Híven az épület történelmi múltjához és környezetéhez, a szobákat antik bútorokkal, de a mai igényeknek megfelelően rendeztük be. Az évek során kézműves galériája kisebb lett, míg a vendégház szobáinak száma gyarapodott. A múlt évben került kialakításra egy korszerű, akadálymentesített szoba is.

Vendégeink teljes kényelmét és pihenését szolgálják a kókuszlatex matracokkal felszerelt bioágyak is. A vendégházban két lakosztályt és öt vendégszobát alakítottunk ki. Minden szobához zuhanyzó és WC tartozik, a lakosztályban hálószoba, fürdőszoba, dolgozószoba is található. Wi-fi elérhetőség is kedves vendégeink rendelkezésére áll.

Parkolási lehetőség a ház előtt biztosított, kerékpár- és sportfelszerelés-tároló pedig a házon belül.

 

Elfogadunk:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább a szobafoglaláshoz!
Vissza az előző oldalra!
Pont Kézműves Galéria és Vendégház - MagyarPont Kézműves Galéria és Vendégház - FrancePont Kézműves Galéria és Vendégház - EnglischPont Kézműves Galéria és Vendégház - Deutsch