Étterem ajánlatunk


Bécsikapu Étterem

Kőszeg belvárosában, vendégházunktól 100 m-re található a Bécsikapu Étterem. Jó szívvel ajánljuk minden egyéni és csoportos vendégünknek!

Részletek

Határmenti Vigadó

Az osztrák határtól 300 méterre a bozsoki szőlőhegyen helyezkedik el. Az igazán patinás, magyaros csárda közvetlenül az erdő szomszédságában panorámás, 120 férőhelyes teraszával páratlan élményt ny...

Részletek

Portré Étterem

A Hotel Portré Kőszeg szívében, a város főterén található, karnyújtásnyira a Jézus Szíve templomtól, és a Hősök tornyától.

Részletek

Portré Étterem


A Portré étterem és annak a gyönyörű kőszegi főtérre néző terasza egész évben várja a betérő vendégeket. A Portré étterem szakácsai minden napszakban ajánlanak valamit, az étlapon mediterrán, magyaros és nemzetközi ételspecialitások találhatók meg, amiből nincs olyan aki ne találna fogára valót. Vékony tésztás pizzát is kínálnak, amivel a gyerekes családok gondjai is megoldódnak az étkezést illetően.

Cím: 9730 Kőszeg, Fő tér 7.

http://www.portre.com
Vissza az előző oldalra!
Pont Kézműves Galéria és Vendégház - MagyarPont Kézműves Galéria és Vendégház - FrancePont Kézműves Galéria és Vendégház - EnglischPont Kézműves Galéria és Vendégház - Deutsch